Thuis in Limburg.

Met ingang van 4 januari 2021 adverteert Krijtland Wonen haar woningen via Thuis In Limburg.nl. Hieronder vindt u alle informatie over de overgang naar Thuis in Limburg.

Hoe werkt Thuis in Limburg?

Bij Info en Contact vindt u informatie over hoe de website werkt. Antwoorden op eventuele vragen kunt u vinden bij de veel gestelde vragen. Daarnaast heeft Thuis in Limburg een video gemaakt.

Vragen en antwoorden

Heeft u een vraag over de overgang? Kijk dan of u hieronder het antwoord op uw vraag vindt. Staat het antwoord er niet bij? Mail ons dan via info@krijtlandwonen.nl of neem contact met ons op via 043-3088200. We helpen u graag!

Ik heb geen internet, hoe kom ik te weten welke woningen te huur zijn?

Thuis in Limburg adverteert de woningen alleen op de website. Vraag familie, vrienden of buren om u hiermee te helpen. Als u een zoekprofiel aanmaakt, ontvangt u het aanbod per mail. Kent u niemand die u helpt? Neem dan contact met ons op via 043-3088200. We helpen u graag verder!

Waar kan ik zien of mijn inschrijfdatum van Krijtland Wonen is overgenomen?

U een e-mail van Thuis in Limburg over uw inschrijving. Als u nog niet staat ingeschreven bij Thuis in Limburg, vragen ze u uw inschrijving te activeren via een link in de e-mail. Na de activatie kunt u inloggen op de website van Thuis in Limburg en uw gegevens bekijken, zoals uw inschrijfdatum.

Waar kan ik zien hoeveel inschrijftijd ik heb opgebouwd?

Als u inlogt bij Thuis in Limburg ziet u bij ‘Mijn Pagina’ op welke datum u bent ingeschreven.

De gegevens van mijn inschrijving kloppen niet meer. Kan ik deze veranderen?

Nadat u de inschrijving geactiveerd heeft (hiervan krijgt een e-mail), kunt u dit op de website van Thuis in Limburg doen.

Mag ik ook reageren op woningen van andere woningcorporaties?

U kunt reageren op de woningen van alle deelnemende corporaties.

Hoe weet ik welke woningen van Krijtland Wonen zijn?

U kunt filteren op bijvoorbeeld plaats Vaals, Lemiers, Vijlen, Gulpen en/of Reijmerstok. Als u vervolgens op een woning klikt, ziet u bij de informatie staan welke woningcorporatie de woning aanbiedt.