Skip to main content

huurtoeslag

Huurtoeslag

Veel van onze huurders hebben recht op huurtoeslag. Of je als huurder recht hebt op huurtoeslag wordt bepaald door de Belastingdienst. Deze bepalen in dat geval ook de hoogte van het te ontvangen bedrag. Dit wordt onder andere bepaald door de samenstelling van je gezin, de hoogte van je inkomen, jouw eigen vermogen en de huurprijs van je woning.

Wil je meer informatie over de toeslag? Kijk dan op de website van ‘De Belastingdienst’ voor meer informatie. Wil je weten of jij in aanmerking komt? Maak een proefberekening op de site van de Belastingdienst. En als je er zelf niet uitkomt helpen wij natuurlijk graag.

Let op!
Ontvang je op dit moment huurtoeslag en veranderd er iets in jou persoonlijke situatie? Ga je bijvoorbeeld samenwonen of scheiden? Ga je verhuizen? Of veranderd je huurprijs door verkregen huurverlaging of de jaarlijkse huurverhoging? Geef dit altijd direct door aan de Belastingdienst. Dit kan namelijk invloed hebben op de hoogte van de toeslag die je ontvangt. Geef wijzigingen altijd door! Dit voorkomt dat je eerder ontvangen toeslagen moet terugbetalen.

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder