Skip to main content

woning & contract

woning & contract

Als je een woning van ons huurt, teken je een huurovereenkomst. In de huurovereenkomst die je met Krijtland Wonen hebt afgesloten staan de afspraken die huurder en verhuurder aan het begin van de huurperiode met elkaar hebben gemaakt. In de huurovereenkomst staan onder andere het gehuurde, de namen van de huurders, de huurprijs en het moment van de huurbetaling.

Bij de huurovereenkomst horen ook de algemene huurvoorwaarden van Krijtland Wonen. Deze ‘algemene huurvoorwaarden’ maken deel uit van de huurovereenkomst die je bij aanvang van de huurperiode van ons hebt ontvangen. Hierin staan de rechten en plichten van zowel huurder als verhuurder. Mocht je niet meer in het bezit zijn van de huurvoorwaarden, kun je ze hier alsnog downloaden: algemene huurvoorwaarden.

Geef wijzigingen direct door
Het is van belang dat je wijzigingen in je woonsituatie, die van invloed zijn op de huurovereenkomst, direct aan ons doorgeeft. Ga je samenwonentrouwen, scheiden of komt je partner te overlijden? Allemaal redenen die van invloed kunnen zijn op jouw huurovereenkomst. Wanneer een wijziging in jou woonsituatie van invloed is op de huurovereenkomst lees je op deze pagina. Wil je liever persoonlijk contact? Neem dat contact met ons op.

Snel naar

Ik zoek

Lees verder

Ik huur

Lees verder

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder