Skip to main content

reparatie aanvragen

reparatie aanvragen

Is er iets kapot in of aan je woning? Geef dit dan aan ons door.

Krijtland Wonen werkt samen met 24ROSA
Voor het aannemen en inplannen van reparaties werken wij samen met 24ROSA. Dit is een extern callcenter met een ruimere telefonische bereikbaarheid. Daarnaast kunnen ze in de meeste agenda’s van de uitvoerende partijen kijken én plannen. Hierdoor kan vaak met één telefoontje meteen een afspraak gemaakt worden. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

De bereikbaarheid van 24ROSA
Reparatieverzoeken kunnen elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur worden doorgegeven. Bel ons algemene nummer 088 – 20 25 200 en kies voor optie 1. Je wordt dan doorverbonden met een medewerker van 24ROSA die opneemt namens Krijtland Wonen. Deze medewerker neemt het verzoek stap voor stap met je door om de juiste onderhoudspartner bij jou langs te sturen.

Spoed reparatie buiten kantoortijd?
Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar voor dringende reparatieverzoeken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Ook in dit geval bel je naar ons algemene nummer 088 – 20 25 200. Luister dan goed naar het bericht dat je hoort. Je moet dan aangeven in welke gemeente je woont zodat we je op de juiste manier kunnen helpen.

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder