huur betalen

huur betalen

De huur moet, volgens de huurovereenkomst, vóór de eerste van de maand betaald zijn. Je kunt op 3 manieren de huur betalen:

 • Automatische incasso
  Dit is zowel voor jou als voor ons de makkelijkste betalingsmanier. Je geeft ons eenmalig toestemming om de huurprijs automatisch van jouw rekening af te schrijven. Zo weet je zeker dat je elke maand tijdig het juiste huurbedrag betaald. Indien je hiervan gebruik wilt maken, kun je het machtigingsformulier ingevuld en ondertekend bij ons inleveren.
 • Acceptgirokaart
  Kies je niet voor automatische incasso dan ontvang je van ons ruim voor het begin van de maand een acceptgirokaart waarmee je de huur kunt betalen.
  Betaal je niet via de acceptgiro, maar via een overschrijving door de bank of internetbankieren, vermeld dan altijd het betalingskenmerk dat op de acceptgirokaart staat. Hou wel rekening met huurprijswijzigingen. Die moet je zelf bij de bank doorgeven.
 • Aan de balie van ons kantoor
  Ons kantoor is voorzien van een pinautomaat. Je ontvangt een kwitantie als bewijs van betaling. Het is niet mogelijk om bij ons op kantoor met contant geld te betalen.

Sepa
Alle betaalproducten, zoals de overschrijvingen, acceptgiro en automatische incasso’s worden  de komende jaren vervangen door producten die voldoen aan de regels voor SEPA (Single Euro Payments Area). SEPA heeft als doel om ervoor te zorgen dat er over enkele jaren geen verschil meer is tussen een binnenlandse betaling of een betaling in euro’s naar een andere Europese landen.

Om die reden moet bij elke aanvraag voor een automatische incasso of een wijziging van bijvoorbeeld uw rekeningnummer een officieel machtigingsformulier worden ingevuld en ondertekend. De machtigingskaart is via ons te verkrijgen of hier  te downloaden. Zonder ondertekening van deze machtiging kunnen wij de nieuwe of gewijzigde incasso niet verwerken.

Snel naar

Ik zoek

Lees verder

Ik huur

Lees verder

Over ons

Lees verder

Contact

Lees verder