Skip to main content

inschrijven

inschrijven

Ben je op zoek naar een geschikte huurwoning in het Heuvelland? Krijtland Wonen helpt jou verder! Je vindt ons actuele woningaanbod via de website van Thuis in Limburg, een samenwerking van verschillende Limburgse woningcorporaties. Neem een kijkje op www.thuisinlimburg.nl en vind de woning die bij je past.

Inschrijven als woningzoekende
Via de website van Thuis in Limburg kun je je gratis inschrijven als woningzoekende en reageren op onze woningen. Deze inschrijving is nodig om in aanmerking te komen voor een huurwoning, nu of in de toekomst. Houd er rekening mee dat voor sommige woningen de inschrijfduur van belang is. Die wordt berekend vanaf de datum waarop jouw registratie bij Thuis in Limburg is afgerond.

Voor de inschrijving heb je een geldig legitimatiebewijs en een recente verklaring ‘geregistreerd inkomen’ van de belastingdienst nodig. Dit geldt voor alle leden van het huishouden, kinderen uitgezonderd.

Als eerste op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod? Dat kan. Maak na jouw inschrijving een zoekprofiel aan en krijg bericht wanneer er een woning vrijkomt die voldoet aan jouw wensen.

Beschik je niet over een computer, telefoon met internet of tablet? Vraag dan familie, vrienden of buren om je hiermee te helpen of neem contact met ons op via 088-2025200. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ga naar Thuis in Limburg

In onderstaande folders van Thuis in Limburg vind je meer informatie over de inschrijving, je persoonlijke pagina en hoe je kunt reageren op beschikbare woningen.

Snel naar

Ik zoek

Lees verder

Ik huur

Lees verder

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder