inschrijven

Ben je op zoek naar een huurwoning? Je vindt ons woningaanbod via de website van Thuis in Limburg. Thuis in Limburg is een initiatief van verschillende Limburgse woningcorporaties. Op deze website kun je terecht voor onze huur- en koopwoningen.

Inschrijven als woningzoekende

Via de website van Thuis in Limburg kun je je gratis inschrijven als woningzoekende en reageren op onze woningen. Heb je geen toegang tot internet? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Reageren

Eenmaal ingeschreven via Thuis in Limburg kun je reageren op de vrijgekomen woningen, die dagelijks op de website van Thuis in Limburg gepubliceerd worden. Om een huurwoning te vinden, is het belangrijk dat je zelf reageert op het gepubliceerde woningaanbod. Je kunt ook een zoekprofiel aanmaken, zodat je het aanbod van woningen die voldoen aan het gewenste profiel via een e-mail toegezonden krijgt.

Toewijzing

Ben je na het sluiten van de reactietijd de woningzoekende die in aanmerking komt voor de woning? Dan informeren we je hierover via een e-mail, waarin we je vragen tijdens een intakegesprek aanvullende stukken aan te leveren, zoals:
– een inkomensverklaring op te vragen (voor alle leden van het huishouden, m.u.v. kinderen) via mijn Belastingdienst of telefonisch via 0800-0543 m.b.v. je Burgerservicenummer;
– een recente salarisstrook of uitkeringsspecificatie;
– een recente verhuurdersverklaring (3 jaar terug);
– een uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie met adreshistorie. Deze kun je aanvragen bij de gemeente of met je DigiD-code via https://mijn.overheid.nl/Persoonlijke gegevens/Basisregistratie Personen.

Ook dien je een geldig legitimatiebewijs van alle inwonende personen (ook kinderen) te overleggen. Beschik je tijdens het intakegesprek niet over deze gegevens, dan zijn we genoodzaakt om de woning aan de volgende kandidaat aan te bieden.

Ga naar Thuis in LimburgVraag en antwoord Thuis in Limburg

Hieronder kun je meer informatie vinden over Thuis in Limburg.

Folder Thuis in Limburg - NLFolder Thuis in Limburg - DEFolder Thuis in Limburg - EN

Snel naar

Ik zoek

Lees verder

Ik huur

Lees verder

Over ons

Lees verder

Contact

Lees verder