Skip to main content

VoorzieningenWijzer

VoorzieningenWijzer

Meer te besteden door De VoorzieningenWijzer
Wist je dat veel huishoudens in Nederland moeite hebben om financieel rond te komen? En, wist je ook dat dit vaak niet nodig is? Er zijn heel veel regelingen en toeslagen waar huishoudens gebruik van kunnen maken. Maar dat is direct ook het probleem: het is veel en het is ingewikkeld geworden.

Misschien heb jij ook recht op bepaalde bijdragen of toeslagen. Of kun je overstappen naar een meer passende verzekering of energieleverancier. Wij wijzen je graag de weg en helpen je direct bij het aanvragen of overstappen. Wist je dat huishoudens na het adviesgesprek gemiddeld € 500 per jaar besparen? Maar misschien wel nog belangrijker: dat er weer rust en overzicht is omdat de financiën op orde zijn.

Hoe werkt dit?
Samen met de gemeente Simpelveld en Impuls werkt Krijtland Wonen met de VoorzieningenWijzer. Als je in de gemeente Simpelveld woont kun je gratis en vrijblijvend gebruik maken van De VoorzieningenWijzer. Neem hiervoor contact op door te bellen naar 088–2025200. Een afspraak kan bij ons op kantoor maar ook bij jou thuis plaatsvinden. Een medewerker van Krijtland Wonen kijkt samen met jou of je in aanmerking komt voor gemeentelijke regelingen, rijkstoeslagen of bijvoorbeeld voor teruggave vanuit de inkomstenbelasting. Het adviesgesprek is gratis en vertrouwelijk. Wil je meer informatie over de VoorzieningenWijzer? Kijk dan op www.devoorzieningenwijzer.nl.

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder