Skip to main content

Post

Post: papier of toch digitaal?

Krijtland Wonen verstuurt een groot deel van de post via het bedrijf Postex. Denk hierbij aan brieven over wijzigingen in de huurkosten, de afrekening van servicekosten en betaalherinneringen. Deze berichten worden per post verstuurd. Het is ook mogelijk om deze belangrijke mededelingen digitaal te ontvangen.

Nieuwe dienstverlening: digitale post

Huurders van Krijtland Wonen hebben een brief ontvangen met daarop een code. Wil je gebruikmaken van deze service van Postex? Vul dan hieronder de ontvangen code in.

Het wordt dan mogelijk om

  • Post digitaal te bekijken én opslaan
  • Veilig en eenvoudig rekeningen te betalen via iDEAL

Je kunt je keuze altijd nog aanpassen!

Digitaal bekijken is veilig

Het ontvangen en online bekijken van berichten via Postex is betrouwbaar en veilig. Alleen jij kan deze informatie inzien en opslaan. Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen. Heb je vragen of twijfel je aan de echtheid van de poststukken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088–2025200.

Snel en veilig betalen met iDEAL

Een ontvangen rekening van Krijtland Wonen kun je met iDEAL (internetbankieren) betalen. Dat kun je rechtstreeks vanuit de e-mail doen. Dat werkt snel, makkelijk én veilig!

Liever papier? Dat kan natuurlijk ook!

Uiteraard blijft het mogelijk om de berichten op papier te ontvangen. Wanneer je als huurder niks doet of geen goedkeuring geeft voor het wijzigen naar digitaal, blijven wij papieren berichten versturen.

Snel naar

Ik zoek

Lees verder

Ik huur

Lees verder

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder