Skip to main content

Hennep & drugs

Hennep & drugs

Krijtland Wonen wil dat iedereen zich prettig en veilig voelt in onze woningen. De productie of handel in (hard)drugs kan leiden tot gevaarlijke situaties in en rondom de woning. Samen met politie en gemeenten treedt Krijtland Wonen hard op als sprake is van productie en/of handel in (hard)drugs. Sinds 2012 werken diverse Limburgse partijen samen op basis van afspraken die zijn vastgelegd in een Provinciaal Hennepconvenant.

Krijtland Wonen heeft een duidelijk beleid wat betreft hennep en drugs(handel) in onze woningen. In de huurovereenkomst staat dat het verboden is drugs te produceren of te verhandelen in en rondom jouw woning. Wanneer de politie dit toch constateert, gaat Krijtland Wonen een ontbindings- en ontruimingsprocedure starten om beëindigen van de huurovereenkomst via de rechter af te dwingen. Wij stellen je ook aansprakelijk voor de kosten die het gevolg zijn van de illegale activiteiten. Door de samenwerking die Krijtland Wonen heeft met diverse Limburgse woningcorporaties zal je bij de meeste verhuurders niet meer in aanmerking komen voor een andere huurwoning.

Meld verdachte situaties!
Als je denkt dat er in jouw buurt hennep gekweekt/bewerkt wordt of dat er in drugs gehandeld wordt, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld de misdaad anoniem via 0800-7000. Ook kun je je vermoeden bespreken met een medewerker van Krijtland Wonen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 088-2025200.

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder