Skip to main content

Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling

Burenruzies komen overal voor. Een burenruzie die onschuldig begint en uit de hand loopt. Of een kleine ergernis die steeds hoger oploopt. Voorbeelden van veelvoorkomende burenruzies zijn geluidsoverlast, ruzie over de erfscheiding of overlast door kinderen.

Waar mensen samenleven, ontstaan soms irritaties. Vaak helpt het dan om met elkaar te praten en samen naar een oplossing te zoeken. Buurtbemiddeling is een doeltreffende manier om dit soort problemen aan te pakken met een grote kans op succes.

Het helpt buurtgenoten die een conflict hebben door met elkaar in gesprek te gaan en tot een oplossing te komen. Hiervoor worden getrainde buurtbemiddelaars ingezet. Ondersteuning is gratis!

Op dit moment is buurtbemiddeling alleen mogelijk voor de inwoners van de gemeente Simpelveld en de gemeente Vaals. Wil je meer informatie over buurtbemiddeling of wat het in jouw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij informeren je graag.

Liever rechtstreeks contact met Buurtbemiddeling? Bel of mail dan naar Impuls en vraag naar Helma Kölgen. 045-5456351 of buurtbemiddeling@impulskerkrade.nl  

Snel naar

Ik zoek

Lees verder

Ik huur

Lees verder

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder