Skip to main content

Vraag en antwoord Thuis in Limburg

Vraag en antwoord Thuis in Limburg

Thuis in Limburg

Met ingang van 19 januari 2021 adverteert Krijtland Wonen haar woningen via Thuis In Limburg.nl. Hieronder vind je alle informatie over de overgang naar Thuis in Limburg.

Hoe werkt Thuis in Limburg?

Bij Info en Contact vind je informatie over hoe de website werkt. Antwoorden op eventuele vragen kun je vinden bij de veel gestelde vragen. Daarnaast heeft Thuis in Limburg een video gemaakt.

Vragen en antwoorden

Heb je een vraag over de overgang? Kijk dan of je hieronder het antwoord op jouw vraag vindt. Staat het antwoord er niet bij? Mail ons dan via info@krijtlandwonen.nl of neem contact met ons op via 088-2025200. We helpen je graag!

Ik heb geen internet, hoe kom ik te weten welke woningen te huur zijn?

Thuis in Limburg adverteert de woningen alleen op de website. Vraag familie, vrienden of buren om je hiermee te helpen. Als je een zoekprofiel aanmaakt, ontvang je het aanbod per mail. Ken je niemand die je kan helpen? Neem dan contact met ons op via 088-2025200. We helpen je graag verder!

Waar kan ik zien of mijn inschrijfdatum van Krijtland Wonen is overgenomen?

Je een e-mail van Thuis in Limburg over uw inschrijving. Als je nog niet staat ingeschreven bij Thuis in Limburg, vragen ze om jouw inschrijving te activeren via een link in de e-mail. Na de activatie kun je inloggen op de website van Thuis in Limburg en je gegevens bekijken, zoals de inschrijfdatum.

Waar kan ik zien hoeveel inschrijftijd ik heb opgebouwd?

Als je inlogt bij Thuis in Limburg zie je bij ‘Mijn Pagina’ op welke datum je bent ingeschreven.

De gegevens van mijn inschrijving kloppen niet meer. Kan ik deze veranderen?

Nadat je de inschrijving geactiveerd hebt (hiervan krijg je een e-mail), kun je dit op de website van Thuis in Limburg doen.

Mag ik ook reageren op woningen van andere woningcorporaties?

Je kunt reageren op de woningen van alle deelnemende corporaties.

Hoe weet ik welke woningen van Krijtland Wonen zijn?

Je kunt filteren op bijvoorbeeld plaats Vaals, Lemiers, Vijlen, Gulpen, Reijmerstok, Bocholtz en/of Simpelveld. Wanneer je vervolgens op een woning klikt, zie je bij de informatie staan welke woningcorporatie de woning aanbiedt.

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder