Skip to main content

Julianastraat, Bocholtz

krijtland wonen gaat in het centrum van bocholtz 8 nieuwe huurwoningen bouwen

In de Julianastraat in Bocholtz gaan wij 14 duplexwoningen en 1 eengezinswoning uit de jaren 50 slopen. De start van de sloop van de woningen in de Julianastraat 7 t/m 9a en 19 t/m 29a is eind 2023 gepland. Wij verwachten in het eerste kwartaal van 2024 te starten met de bouw van de nieuwe woningen.

Het plan is ontworpen door CroonenBuro5 uit Maastricht en wordt gerealiseerd door bouwbedrijf Habenu van de Kreeke uit Nuth. Er worden in totaal 2 eengezinswoningen en 6 levensloopbestendige woningen gebouwd met een verwacht energielabel van A+++. Als alles volgens planning verloopt kunnen de eerste huurders in het tweede kwartaal van 2025 hun nieuwe woning in.

Algemene impressie

Julianastraat

De eengezinswoningen
De 2 eengezinswoningen worden gebouwd op de plek waar nu de woningen van de Julianastraat 7 t/m 9a staan. Op de begane grond is een grote woonkamer met open keuken die toegang geeft tot het ruime terras en de achtertuin. In de tuin staat een houten buitenberging. De 1e verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer met 2e toilet. Via de vaste trap kom je op de zolder waar de aansluitingen zitten voor de wasmachine en wasdroger. De warmtepomp zorgt voor het verwarmen van de woning en het water. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en op het dak aan de achterkant van zonnepanelen. De huurprijs van deze woningen komt boven de liberalisatiegrens uit.

Impressie 2 eengezinswoningen

Julianastraat
Julianastraat

De levensloopbestendige woningen
Waar nu de woningen van de Julianastraat 19 t/m 29a staan worden 6 levensloopbestendige huurwoningen voor senioren gebouwd. Deze woningen hebben alle voorzieningen op de begane grond zoals een grote slaapkamer, badkamer en woonkamer met open keuken. Alle woningen hebben een verdieping met een 2e slaapkamer (of hobbyruimte) en een bergingszolder. Via de open keuken is er toegang tot de achtertuin met een ruim terras en een houten berging. De tuin is via een poort aan de achterkant van de woning te bereiken. De woningen hebben een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein aan de achterkant. De aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger zitten onder de trap. De warmtepomp zorgt voor het verwarmen van de woning en het water. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en op het dak aan de achterkant van zonnepanelen. De huurprijs van deze woningen ligt op, of net onder de liberalisatiegrens.

Impressie 6 levensloopbestendige woningen

Julianastraat
Julianastraat

Ben je geïnteresseerd? Inschrijven doe je via www.thuisinlimburg.nl

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder