Skip to main content

Julianastraat, Bocholtz

julianastraat, Bocholtz

Welkom in de Julianastraat, een charmante straat in het hart van Bocholtz. De Julianastraat  biedt een perfecte balans tussen rust en levendigheid, waardoor het een  heerlijke plek is om te wonen en te genieten van het goede leven in Limburg. De woningen zijn voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. Van ruime keukens en badkamers tot privétuinen en parkeergelegenheid op korte afstand. Alles is ontworpen met  comfort en gemak in gedachten. Bovendien bevinden onze woningen zich op een gunstige locatie, dicht bij lokale winkels, scholen en recreatiemogelijkheden.

Het plan is ontworpen door CroonenBuro5 uit Maastricht en wordt gerealiseerd door bouwbedrijf Habenu van de Kreeke uit Nuth. Er worden in totaal 2 eengezinswoningen en 6 levensloopbestendige woningen gebouwd met een verwacht energielabel van A+++. Als alles volgens planning verloopt kunnen de eerste huurders in het tweede kwartaal van 2025 hun nieuwe woning in.

Word jij die nieuwe bewoner? Schrijf je dan in voor deze woningen op www.thuisinlimburg.nl.

Meer informatie? Download dan hier de digitale brochure! 

Bekijk Brochure

Update: Sloop in de Julianastraat!

De 14 duplexwoningen en 1 eengezinswoning in de Julianastraat, uit de jaren 50, zijn gesloopt. Binnenkort verwachten we te starten met de nieuwbouw!

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder