Skip to main content

Schilterstraat, Simpelveld

Schilterstraat, Simpelveld

De Schilterstraat in Simpelveld wordt flink opgeknapt. Er wordt een groene, duurzame wijk ontwikkeld voor de toekomst. Het is een wijk in de buurt van het centrum van Simpelveld, waar onze doelgroep prettig hun hele leven lang kan wonen.

Krijtland Wonen is samen met architectenbureau CB5 en aannemer BAM Wonen het nieuwbouwproject Schilterstraat aan het uitdenken. In de Schilterstraat wordt een deel van de bestaande woningen gesloopt. Hiervoor in de plaats komen mooie, duurzame eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen.

De verwachting is dat halverwege 2023 de in totaal 68 woningen in de Schilterstraat (1a tot en met 51 en 4 tot en met 62) worden gesloopt. Hierna begint de nieuwbouw van 19 eengezinswoningen van 2 lagen met een kap en 31 levensloopbestendige woningen van 1 laag met kap. In 2024 wordt gestart met de nieuwbouw van 50 woningen. De verwachting is dat de nieuwbouw in 2025 klaar is.

Ook zal de gemeente Simpelveld samen met Krijtland Wonen het openbaar gebied opnieuw inrichten met veel groen.

Het project wordt mogelijk gemaakt met subsidie van de Regio Deal Parkstad Limburg. Dit is een samenwerking tussen Parkstad Limburg, Provincie Limburg, gemeente Simpelveld en het Rijk.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden in de Schilterstraat op de projectpagina herinrichting Schilterstraat.

Schilderstraat

Ben je geïnteresseerd? Inschrijven doe je via www.thuisinlimburg.nl

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder