Skip to main content

Burggraverweg/Nieuwstraat, Gulpen

krijtland wonen bouwt in de kern van gulpen 20 levensloopbestendige appartementen

Op de hoek van de Burggraverweg en Nieuwstraat slopen wij vanaf de eerste week in december de verouderde bestaande eengezinswoningen. In het tweede kwartaal van 2024 verwachten wij te starten met de bouw van de 20 levensloopbestendige appartementen.

Het gebouw is ontworpen door Architectenzaak uit Heerlen en wordt door BAS Bouw bv uit Maastricht-Airport Beek gebouwd. Verder hebben de volgende adviseurs meegewerkt; GBB uit Maastricht, K+ Adviesgroep uit Echt en Ingenieursbureau van der Werf en Nass bv uit Maastricht.

Alle appartementen (verwacht energielabel A+++) zijn drempelvrij en voorzien van een woon-eetkamer, 2 slaapkamers, berging, loggia, toilet en badkamer met inloopdouche en wastafel. De 8 rolstoeltoegankelijke woningen hebben het toilet op de badkamer. Verwarmen en warmwater worden met een warmtepomp geregeld. Een wtw-unit zorgt voor de ventilatie en zonnepanelen voor de energieopwekking.

Middels een grote toegangsdeur kom je in de lange gang, met uitzicht op de voortuin. Deze gang leidt tot de lift en traphal. Op de begane grond zijn 6 appartementen en een gemeenschappelijke ruimte. De overige 2 verdiepingen tellen ieder 7 appartementen.

Achter het gebouw worden 20 houten bergingen geplaatst en komt een klein parkeerterrein (6 parkeerplaatsen) voor kort parkeren. De nieuwe huurders kunnen een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage van Cour de Galouppe huren. Rondom wordt het gebouw  voorzien van een groenvoorziening.

Ben je geïnteresseerd? Inschrijven doe je via www.thuisinlimburg.nl

burggraverweg 1
bouwbord
bruggraverweg

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder