nieuwbouwprojecten

nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwproject Vaals

5 levensloopbestendinge appartementen in de sociale sector

Als Krijtland Wonen streven we naar een goede leefomgeving voor onze huurders. Daarnaast willen we ons ontwikkelen naar een duurzame en innovatieve corporatie. Het nieuwbouwproject in Vaals is hier een goed voorbeeld van. Op de plek van voormalig café Jussen worden 5 levensloopbestendige appartementen in de sociale sector gerealiseerd.
Het gebouw van voormalig café Jussen in Vaals stond al meerdere jaren leeg. Voor de gemeente Vaals was dit gebouw een doorn in het oog. Krijtland Wonen wilde daar graag verandering in brengen en heeft, in overleg met de gemeente, het pand aangekocht én gesloopt. Op deze plek worden 5 nieuwe appartementen gerealiseerd. Een mooie uitbreiding op het onlangs vernieuwde centrum in Vaals. Het ontwerp van Coenen Sättele Architecten uit Maastricht sluit namelijk volledig aan op de architectuur in het centrum.

Het appartementencomplex wordt gebouwd aan het Von Clermontplein in Vaals en wordt van alle gemakken voorzien. Denk aan een bellentableau met videofooninstallatie, parkeermogelijkheden en natuurlijk een lift. Daarnaast wordt het gebouw aan de achterzijde rolstoeltoegankelijk gemaakt.
indeling appartementenPer verdieping wordt één appartement gerealiseerd. Op de begane grond komt een 1 slaapkamer appartement, de overige verdiepingen krijgen een appartement met 2 slaapkamers. Alle woningen hebben een apart toilet. De woningen met 2 slaapkamers worden voorzien van een 2e toilet op de badkamer, die ingericht wordt met een inloopdouche en wastafel.

techniek is klaar voor de toekomstDe appartementen worden verwarmd via vloerverwarming, gevoed door een individuele lucht/water warmtepomp. Daarnaast is er sprake van een wtw-installatie, waarbij er warmte wordt teruggewonnen en worden er 4 pv-panelen per appartement op het dak geïnstalleerd. Ten slotte worden er géén gasaansluitingen aangesloten, dus alles is elektrisch! Kortom, mooie technieken die bijdragen aan onze duurzaamheidsambities.

Begane grond

COMPLEX 075
Von Clermontplein 60 t/m 60D
(woningtype A)
(Von Clermontplein 60)

1e verdieping / 2e verdieping

COMPLEX 075
Von Clermontplein 60 t/m 60D
(woningtype B)
(Von Clermontplein 60A – 60B)

3e verdieping / 4e verdieping

COMPLEX 075
Von Clermontplein 60 t/m 60D
(woningtype C)
(Von Clermontplein 60C – 60D)

Snel naar

Ik zoek

Lees verder

Ik huur

Lees verder

Over ons

Lees verder

Contact

Lees verder