Skip to main content

krijtland wonen ontmoet

krijtland wonen ontmoet

Op donderdag 9 juni 2022 vond de eerste Krijtland Wonen Ontmoet plaats. Een dag die in het teken stond van ‘Groeien in verbinding’. Het was een bijzondere dag waarin we samen deze verbindingen hebben gelegd om allemaal ons steentje bij te dragen aan goed en prettig wonen voor onze huurders. De ontspannen sfeer gaf ons de gelegenheid om daar aan te werken. Ook waren er verschillende lezingen en workshops van toppers die ons prikkelen en inspireren. De foto’s en de video geven ons een mooie terugblik op deze dag. Een dag waar wij als Krijtland Wonen trots op zijn.

We geven graag een woord van dank aan Walter Faaij, Frans Wilms, Jimé Hoen, Madelon Eelderink, Maud Wilms, Jean-Paul Kompier, Wiel Schleijpen en MijnMarketing.com voor alle inzet. En natuurlijk aan alle medewerkers van Krijtland Wonen die in de voorbereiding en de dag zelf hebben meegewerkt om deze dag tot een succes te maken.

En natuurlijk de grootste dank naar jou, als gast op deze mooie dag. Zonder jou was deze dag niet hetzelfde. Bekijk de foto’s en video hieronder.

Michiel Sluijsmans

Wat mij deze dag is bijgebleven:
Dat samenwerken het meest belangrijk is
Wat ik hoop voor mijn samenwerking met Krijtland Wonen:
De sectie van heden uit te voeren
Ik wens dat alle huurders van Krijtland Wonen:
Vertrouwd, plezierig en binnen de kostengrens kunnen wonen

Wat mij deze dag is bijgebleven:
De saamhorigheid, fijne energie, positieve sfeer, nieuwe contacten
Wat ik hoop voor mijn samenwerking met Krijtland Wonen:
Laten we naast elkaar blijven staan en elkaar blijven triggeren
Ik wens dat alle huurders van Krijtland Wonen:
Elkaar blijven ontmoeten die hun woonplezier iedere dag weer een beetje vergroten

Wat mij deze dag is bijgebleven:
KW is een prettige en betrouwbare partner om onze gemeente mooier te maken
Wat ik hoop voor mijn samenwerking met Krijtland Wonen:
Voortzetten/uitbouwen bestaande relatief samenwerking met mooie resultaten
Ik wens dat alle huurders van Krijtland Wonen:
Trots zijn/gelukkig zijn waar ze wonen

Wat mij deze dag is bijgebleven:
Interessante maar ook gezellige bijeenkomst/contacten maken
Wat ik hoop voor mijn samenwerking met Krijtland Wonen:
Goede verstandhouding, wederzijds respect en naar elkaar luisteren
Ik wens dat alle huurders van Krijtland Wonen:
Goed en begripvol met hun vragen en klachten behandeld worden

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder