Skip to main content

Krijtland Wonen en Zonneplan slaan de handen ineen om dit jaar een groot project uit te voeren. In 2023 krijgen ongeveer 500 eengezinswoningen in o.a. de omgeving van Simpelveld, Vaals, Vijlen, Bocholtz en Gulpen de mogelijkheid om zonnepanelen op hun woning te leggen. Alle bewoners ontvangen deze zomer een persoonlijk aanbod voor het installeren van zonnepanelen. Het aanbod geeft gedetailleerde informatie over de voordelen en mogelijkheden van zonne-energie voor hun woning. De zonnepanelen worden dit jaar en begin volgend jaar gelegd. De opbrengsten van de zonnepanelen zijn volledig voor de bewoners. Hierdoor profiteren zij van lagere energiekosten en een groenere leefomgeving.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Zonneplan en naar de positieve impact die we samen maken. Samen gaan we voor een duurzamere toekomst waarin we onze verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en de gemeenschap waarin we leven.

Leave a Reply