Skip to main content

De wereld is in korte tijd erg veranderd. De energiecrisis en oplopende inflatie zorgen voor veel zorgen en onzekerheid bij ons allen. We hebben veel begrip voor de onrust die dit alles veroorzaakt, ook bij jou. Veel huurders benaderen ons met de vraag wat wij doen om ervoor te zorgen dat het wonen bij Krijtland Wonen betaalbaar blijft.

Wacht niet totdat het (te) laat is
Als je mogelijk in de problemen komt om huur te betalen, meld je dan op tijd bij ons. We kijken dan met jou naar een passende oplossing. Er is vaak meer mogelijk dan je zelf weet. En laten we zeker in deze tijd als buren naar elkaar omkijken en helpen waar nodig. We hebben elkaar soms hard nodig.

Benieuwd hoe je kunt besparen? Of heb je vragen? Op onderstaande pagina zijn antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Bekijk hier alles over energie

Leave a Reply