Skip to main content

Krijtland Wonen scoort goed op klanttevredenheid en onderhoud woningbezit, bedrijfslasten hoger door fusie

In de jaarlijkse Aedes Benchmark heeft Krijtland Wonen mooie scores gehaald. In deze benchmark worden de woningcorporaties in Nederland jaarlijks met elkaar vergeleken op een aantal onderdelen. Krijtland Wonen komt met een 7,9 voor nieuwe verhuur, een 7,7 voor reparaties en een 8,0 voor vertrokken huurders hoger uit dan het landelijk gemiddelde op het gebied van klanttevredenheid. We zijn op koers om volgend jaar de hoogste score voor klanttevredenheid, score A, te halen. Verder doen we het goed op het gebied van verduurzaming en halen we de hoogste score bij onderhoud en verbetering van ons woningbezit. Onze bedrijfslasten blijven een beetje achter bij het landelijke gemiddelde. Dit heeft vooral te maken met de extra kosten door de fusie die we hebben moeten maken. We zien in de scores dat we, ondanks dat we pas 1 jaar met de nieuwe corporatie onderweg zijn, goed bezig zijn en dat er zeker punten zijn waar we kunnen en moeten verbeteren. Daar zetten we ons ook komend jaar voor in!

Leave a Reply