Skip to main content

Afgelopen maandag hebben wij afscheid genomen van Hans Rijvers, voorzitter van de raad van commissarissen van Krijtland Wonen.

Hans is sinds 2017 lid van onze RvC en in 2020 benoemd tot voorzitter. Hij heeft vanuit zijn rol als toezichthouder en voorzitter veel betekend voor de woningcorporatie, waaronder de begeleiding en succesvolle realisatie van twee fusies van rechtsvoorgangers van Krijtland Wonen en zijn bijdrage aan de ontwikkeling en professionalisering van onze woningcorporatie. Hans is een verbinder pur sang en een teamplayer, heeft op een scherpe en menselijke wijze leiding gegeven aan de RvC en was voor de bestuurder een prettig sparringspartner en klankbord.

We zijn Hans veel dank verschuldigd voor 7,5 mooie jaren bij Krijtland Wonen en wensen hem alle succes bij zijn volgende stap in zijn toezichthoudende carrière!

Leave a Reply