Skip to main content

Krijtland Wonen heeft adviesbureau Nibag opdracht gegeven voor het uitvoeren van een technische conditiemeting van onze woningen.

De controles van de woningen in Vaals worden uitgevoerd tussen half januari en april 2023. Nibag beoordeelt de technische situatie en maakt foto’s van verschillende bouwdelen. Dit wordt allemaal van buitenaf bekeken.

Davy Ketels en Rene Kokke van Nibag voeren de controles uit namens Krijtland Wonen. Je herkent Davy en Rene aan het Nibag logo op hun kleding, auto en Nibag legitimatie. Daarnaast hebben zij een brief bij zich namens Krijtland Wonen. 

Moet Davy of Rene door je tuin lopen of op een plat dak om de achtergevel te controleren? Dan vraagt hij vooraf altijd eerst toestemming aan jou.

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

Leave a Reply