Skip to main content

Een nieuwe samenwerking voor het aannemen en plannen van reparaties

Vanaf 1 juni 2022 worden reparatieverzoeken die je bij ons meldt in behandeling genomen door een extern callcenter: 24ROSA. Voor het melden van een reparatie blijf je bellen naar het vertrouwde nummer van Krijtland Wonen 088-2025200. Ons keuzemenu zorgt er vervolgens voor dat je voor een reparatieverzoek bij een medewerker van 24ROSA terecht komt die opneemt namens Krijtland Wonen. Samen met jou loopt deze medewerker stap voor stap jouw verzoek door en kan in de meeste gevallen direct een afspraak inplannen. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Een ruime bereikbaarheid voor het melden van reparaties

Door de samenwerking met 24ROSA wordt ook de bereikbaarheid voor het melden van reparatieverzoeken vergroot. Je kunt namelijk jouw reparatieverzoek elke werkdag van 8:00 uur tot 17:00 uur melden. Buiten deze tijden geldt onze wachtdienstregeling waar alleen spoedeisende reparaties, die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, in behandeling genomen. In beide gevallen bel je naar hetzelfde nummer 088-2025200!

Onze partners bij reparaties

Twee onderhoudsbedrijven zorgen er namens Krijtland Wonen voor dat de reparaties netjes, correct en op tijd worden uitgevoerd. Voor Simpelveld, Bocholtz en Gulpen-Wittem is dit onderhoudsbedrijf Wierts BV uit Landgraaf. Voor Vaals, Vijlen en Lemiers is dit onderhoudsbedrijf Smeets Vastgoedservice  uit Maastricht. Als zij de reparatie niet kunnen oplossen, dan wordt een ander bedrijf door hen ingeschakeld. Als je een reparatie doorgeeft, krijg je dat dan ook te horen.

Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Meer informatie

Leave a Reply