Skip to main content

Vaals, 4 mei 2021

­­Vanmorgen is het appartementencomplex aan de Prins Bernhardstraat 81-91 in Vaals opgeschrikt door een vuurwerkexplosie. Het gaat om een appartementencomplex van Krijtland Wonen. Het vuurwerk is door een brievenbus van het appartementencomplex gegooid, wat heeft geleid tot stevige schade aan de pui van het complex. De bewoners hebben de woning tijdelijk moeten verlaten in verband met een mogelijk gaslek. Dit bleek na uitgebreid onderzoek niet het geval. Alle huurders zijn inmiddels teruggekeerd naar het complex. Er loopt momenteel een onderzoek vanuit de politie.

Krijtland Wonen staat klaar om de bewoners te ondersteunen waar mogelijk en eventuele vragen te beantwoorden. Verder zullen de huurders op korte termijn geïnformeerd worden omtrent de gang van zaken betreft het renoveren van het complex. Dankzij een medewerker van Krijtland Wonen en de Smeets Bouw B.V. is er adequaat opgetreden en is alles in goede banen geleid. Omwonenden met vragen kunnen contact opnemen met Krijtland Wonen via telefoonnummer 088-2025200.

Leave a Reply