Skip to main content

Nieuwe samenwerking

Krijtland Wonen is onlangs een samenwerking aangegaan met Corpoconnect Limburg, een platform van 13 woningcorporaties die samen optrekken op het gebied van duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en vitaliteit van medewerkers. Wij zien Corpoconnect Limburg als een belangrijke partner die ons ondersteunt bij de groei en ontwikkeling van onze organisatie en onze medewerkers in de komende jaren.

Organisatieontwikkeling

Bij Krijtland Wonen staat de organisatieontwikkeling hoog in het vaandel, gebaseerd op het gedachtegoed van de lerende corporatie. Ons werk en onze omgeving zijn constant in beweging en dit vraagt ons om te blijven investeren in kwaliteiten en talenten van medewerkers. Zo kunnen wij onze rol en opgave zo goed mogelijk blijven vervullen. Wij zien de kennis en ervaring die de andere woningcorporaties delen als een meerwaarde van de samenwerking en dragen daar graag ons steentje aan bij.

Onder het motto ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder!’ gaan we met veel plezier en enthousiasme van start met dit mooie partnership.

Leave a Reply