Skip to main content

…de heer en mevrouw Gulpen. Zij zijn één van de 21 deelnemers van het Duurzaamheidsproject. Een project dat Krijtland Wonen afgelopen jaar in Vijlen heeft laten uitvoeren. De woningen zijn inmiddels voorzien van 6 pv-panelen en spouwmuurisolatie. Daarnaast zal de woning in het voorjaar van 2021 (mits de coronamaatregelen het toelaten) voorzien worden van HR++ beglazing.

Het koppel is zeer tevreden over het resultaat en de geleverde arbeid door de uitvoerende bedrijven. “De medewerkers van Bameco BV (gevelisolatie) en Breman (pv-panelen) waren hartstikke aardig en correct. Wij hebben dan ook minimale overlast ervaren”, aldus de heer en mevrouw Gulpen.

Naast de fijne ervaringen, levert het hen ook nog veel voordeel op. “Vanaf het moment dat de omvormer geïnstalleerd was, profiteerden wij al van de zon. De opgewekte energie compenseert ons verbruik”, geeft het koppel aan.

Krijtland Wonen is trots op een resultaat als deze. Wij wensen de heer en mevrouw Gulpen en alle andere bewoners van onze woningen een gezond en zonnig 2021!

Leave a Reply