Skip to main content

Jaarverslag route Vaals

Geniet van Vaals en ontdek meteen ons jaarverslag!

Deze fietsroute start en eindigt in het oude historische centrum van Vaals. Laat je versteld staan door de internationale allure en ervaar de monumentale panden. Bezoek tijdens het fietsen de glasblazerij Gerardo Cardinale en bekijk het Haus im Bau. Hierna fiets je over de Nieuwe Hertogenweg naar de Eschberg waar het museum Vaals zich bevindt. Via de natuurlijke omgeving ga je uiteindelijk terug richting het centrum.

Tussendoor even bijkomen van het fietsen? Bij inlevering van de coupon ontvang je bij Vols Brasserie twee gratis drankjes (koffie/thee, fris, wijn of bier). Neem plaats op het terras en geniet!

Deze interactieve fietstocht neemt je mee op een avontuurlijke reis door onze organisatie en belangrijke mijlpalen, presentaties en doelen van het afgelopen jaar.

Duur: +- 35 min
Lengte: +- 7,5 km

Route download opties

  • Bekijk en download de route op de Komoot hier
Fietsroute Simpelveld

Routebeschrijving

Dompel jezelf onder in een unieke ervaring terwijl je Vaals verkent op de fiets en tegelijkertijd ons jaarverslag ontdekt. Deze innovatieve en interactieve fietstocht neemt je mee op een avontuurlijke reis door onze organisatie en belicht belangrijke mijlpalen, prestaties en doelen van het afgelopen jaar.

Hoe werkt het? Je volgt een zorgvuldig uitgestippelde route door de betoverende straten van Vaals. Onderweg kom je informatiepunten tegen die als verzamelplaatsen dienen voor specifieke aspecten van ons jaarverslag. Op elk punt kun je relevante informatie opdoen en zo stap voor stap het complete plaatje van ons bedrijf krijgen.

Interactieve ervaring: We hebben ervoor gezorgd dat deze fietstocht niet alleen informatief, maar ook leuk en boeiend is. Elk informatiepunt is ontworpen om je te betrekken bij ons jaarverslag. Je kunt interactieve displays, posters en andere interessante middelen verwachten die je helpen om de inhoud beter te begrijpen en te ervaren.

Geniet van Vaals: Naast het ontdekken van ons jaarverslag, kun je tijdens de fietstocht ook genieten van de prachtige omgeving van Vaals. De idyllische landschappen en schilderachtige straatjes bieden een perfecte omgeving om te ontspannen, te genieten en nieuwe energie op te doen.