VACATURE REEDS INGEVULD

krijtland wonen zoekt jou…

Krijtland Wonen zoekt een gedreven woonconsulent voor een periode van minimaal 3 maanden (24 uur p/w). Heb jij kennis van de corporatiesector? En ben je bekend met het toewijzingssyteem ‘Thuis in Limburg’ en NCCW? Lees dan gauw verder.

Over de functie

Je komt terecht in een nieuwe organisatie, waar we samen bouwen aan een mooie toekomst en een fijn thuis voor onze huurders en medewerkers. Samen met het team van woonconsulenten zorg jij voor de goede match tussen woningzoekende en woning. Daarnaast begeleidt je de nieuwe huurder door het hele verhuurproces.

Solliciteren

Ben je enthousiast en beschikbaar? Solliciteer direct! Stuur een mail, inclusief motivatie en CV, naar Elvira Winthagen (Manager Klant en Wonen) via e.winthagen@krijtlandwonen.nl.

Leave a Reply