Skip to main content

Jaarverslag route Simpelveld

Beleef Simpelveld op de fiets en ontdek tegelijkertijd ons jaarverslag!

Al fietsend door het mooie heuvelland neemt de route je mee door Simpelveld en omgeving. Ervaar de idyllische landschappen en schilderachtige straatjes. Bezoek het monumentale stationsgebouw. Fiets langs de Sint-Remigiuskerk en ontdek meerdere kapelletjes.

Tijd voor een leuke tussenstop? Bij BijMaxime ontvang je twee gratis drankjes tegen inlevering van de coupon. Geniet van een sfeervol pauzemoment met een verfrissend wijntje (bier, fris, koffie of thee mag ook)!

Deze interactieve fietstocht neemt je mee op een avontuurlijke reis door onze organisatie en belangrijke mijlpalen, presentaties en doelen van het afgelopen jaar.

Duur: +- 45 min
Lengte: +- 9,2 km

Route download opties

  • Bekijk en download de route op de Komoot hier
Fietsroute Simpelveld

Routebeschrijving

Dompel jezelf onder in een unieke ervaring terwijl je Simpelveld verkent op de fiets en tegelijkertijd ons jaarverslag ontdekt. Deze innovatieve en interactieve fietstocht neemt je mee op een avontuurlijke reis door onze organisatie en belicht belangrijke mijlpalen, prestaties en doelen van het afgelopen jaar.

Hoe werkt het? Je volgt een zorgvuldig uitgestippelde route door de betoverende straten van Simpelveld. Onderweg kom je informatiepunten tegen die als verzamelplaatsen dienen voor specifieke aspecten van ons jaarverslag. Op elk punt kun je relevante informatie opdoen en zo stap voor stap het complete plaatje van ons bedrijf krijgen.

Interactieve ervaring: We hebben ervoor gezorgd dat deze fietstocht niet alleen informatief, maar ook leuk en boeiend is. Elk informatiepunt is ontworpen om je te betrekken bij ons jaarverslag. Je kunt interactieve displays, posters en andere interessante middelen verwachten die je helpen om de inhoud beter te begrijpen en te ervaren.

Geniet van Simpelveld: Naast het ontdekken van ons jaarverslag, kun je tijdens de fietstocht ook genieten van de prachtige omgeving van Simpelveld. De idyllische landschappen en schilderachtige straatjes bieden een perfecte omgeving om te ontspannen, te genieten en nieuwe energie op te doen.