Skip to main content

Jaarverslag route Gulpen-Wittem

Dompel jezelf onder in een unieke ervaring. Verken Gulpen-Wittem en tegelijkertijd ons jaarverslag.

Ontdek het kloppende hart van het Heuvellandschap, Gulpen-Wittem! De fietsroute start in het karakteristieke centrum van Gulpen. Via de rijksweg steek je de Geul over en fiets je door naar Wittem. Langs het Château Wittem, Wittemer Molen door naar Kapolder. Fiets langs het Kasteel Wijlre Estate en erna via de Gulpernerweg terug naar Gulpen.

Bij Kloostertuin Wittem geniet je van twee gratis drankjes bij inlevering van de coupon. Bestel een heerlijke wijn of bier en neem plaats op deze mooie locatie. Fris, koffie of thee mag natuurlijk ook. Neem ook een kijkje bij de bibliotheek van het Klooster. Let op: de Kloostertuin is geopend voor inlevering van de coupon op woensdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Deze interactieve fietstocht neemt je mee op een avontuurlijke reis door onze organisatie en belangrijke mijlpalen, presentaties en doelen van het afgelopen jaar.

Duur: +- 30 min
Lengte: +- 7,7 km

Route download opties

  • Bekijk en download de route op de Komoot hier
Fietsroute Simpelveld

Routebeschrijving

Dompel jezelf onder in een unieke ervaring terwijl je Gulpen-Wittem verkent op de fiets en tegelijkertijd ons jaarverslag ontdekt. Deze innovatieve en interactieve fietstocht neemt je mee op een avontuurlijke reis door onze organisatie en belicht belangrijke mijlpalen, prestaties en doelen van het afgelopen jaar.

Hoe werkt het? Je volgt een zorgvuldig uitgestippelde route door de betoverende straten van Gulpen-Wittem. Onderweg kom je informatiepunten tegen die als verzamelplaatsen dienen voor specifieke aspecten van ons jaarverslag. Op elk punt kun je relevante informatie opdoen en zo stap voor stap het complete plaatje van ons bedrijf krijgen.

Interactieve ervaring: We hebben ervoor gezorgd dat deze fietstocht niet alleen informatief, maar ook leuk en boeiend is. Elk informatiepunt is ontworpen om je te betrekken bij ons jaarverslag. Je kunt interactieve displays, posters en andere interessante middelen verwachten die je helpen om de inhoud beter te begrijpen en te ervaren.

Geniet van Gulpen-Wittem: Naast het ontdekken van ons jaarverslag, kun je tijdens de fietstocht ook genieten van de prachtige omgeving van Gulpen-Wittem. De idyllische landschappen en schilderachtige straatjes bieden een perfecte omgeving om te ontspannen, te genieten en nieuwe energie op te doen.