Skip to main content

Schilterstraat, Simpelveld

schilterstraat, simpelveld

Welkom in de Schilterstraat in Simpelveld, een groene en duurzame straat ontwikkeld voor de toekomst. Een wijk waar modern wonen samengaat met comfort en gemak, waar bewoners prettig hun hele leven lang kunnen wonen.

Krijtland Wonen is samen met architectenbureau CB5 en aannemer BAM Wonen het nieuwbouwproject Schilterstraat aan het uitdenken. In de Schilterstraat wordt een deel van de bestaande woningen gesloopt. Hiervoor in de plaats komen mooie, duurzame eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen.

Het project wordt mogelijk gemaakt met subsidie van de Regio Deal Parkstad Limburg. Dit is een samenwerking tussen Parkstad Limburg, Provincie Limburg, gemeente Simpelveld en het Rijk.

Word jij die nieuwe bewoner? Schrijf je dan in voor deze woningen op www.thuisinlimburg.nl.

Meer informatie? Download dan hier de digitale brochure!

Bekijk Brochure

Update: BAM wonen en Krijtland Wonen kondigen start van nieuwbouwproject in simpelveld aan

Goed nieuws! De bouw van ons nieuwbouwproject aan de Schilterstraat gaat eindelijk van start. BAM Wonen en Krijtland Wonen werken samen om 31 woningen en 19 eengezinswoningen te bouwen. Dankzij prefab casco’s (bouwelementen die in de fabriek worden gemaakt) verwachten we de eerste woningen in maart-april 2025 op te leveren. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Regio Deal Parkstad Limburg.

Snel naar

ik zoek

Ik zoek

Lees verder

Huurverhoging

Ik huur

Lees verder

ik huur

Over ons

Lees verder

ik huur

Contact

Lees verder