Klanttevredenheidsmeting

Bij Krijtland Wonen rijst de vraag: zitten onze huurders nu te wachten op een tevredenheidsonderzoek? Onze huurders hebben wel wat anders aan hun hoofd?

Het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) stelde deze vraag aan bijna 2.700 huurders. De meerderheid geeft aan het normaal en zelfs prettig te vinden om bevraagd te worden. Juist nu.

Wij starten dan ook binnenkort weer het tevredenheidsonderzoek onder onze huurders. Wij weten niet precies wat het Corona-effect is op het thuisgevoel, maar wij willen dat graag weten. Wij hopen dat iedereen zich thuis voelt. Zeker in tijden van ‘quarantaine’. Wij roepen onze huurders dan ook op, deel te nemen aan het tevredenheidsonderzoek. KWH zal u de komende periode per e-mail of bij het ontbreken van een e-mail adres per sms benaderen. Is uw e-mailadres of uw (mobiele) telefoonnummer gewijzigd? Dan verzoeken wij u dit aan ons door te geven.

Wij hopen binnenkort van u te vernemen in welke mate u zich thuis voelt in uw woning!